Skupstina prazna - ЛИСТЕ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА: 8. ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ - ЖИВОТ ДОСТОЈНОГ ЧОВЕКА
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

ЛИСТЕ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА: 8. ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ – ЖИВОТ ДОСТОЈНОГ ЧОВЕКА

pin - ЛИСТЕ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА: 8. ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ - ЖИВОТ ДОСТОЈНОГ ЧОВЕКА

Представљамо изборне листе које су потврђене за локане изборе у општини Богатић 17. децембра 2023. Објавићемо текстове које су доставиле странке, коалиције и групе грађана које учествују на изборима, после упућеног јавног позива. Текстови учесника локалних избора биће објављени и у новом броју листа Ин Мачва у четвртак, 14. децембра како би били доступни широј публици.

poks logo - ЛИСТЕ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА: 8. ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ - ЖИВОТ ДОСТОЈНОГ ЧОВЕКА

Покрет обнове Краљевине Србије ће 17. децембра наступити самостално на локалним изборима у Богатићу са листом ЗА ЖИВОТ ДОСТОЈНОГ ЧОВЕКА, под редним бројем 8, а на Републичким Парламентарним изборима наступамо заједно са НДСС у оквиру коалиције НАДА – Др Милош Јовановић под редним бројем 5.
Као једина странка након обнове плурализма у Србији која има благослов блаженопочившег патријарха Иринеја, залагаћемо се за обнову монархије и пре свега поштовање територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије сходно резолуцији 1244 Уједињених нација и сходно Митровданском уставу Републике Србије.
За наш Богатић морамо доста тога да учинимо, да пре свега људима вратимо осмех на лице, оптимизам и веру у бољу будућност. Младе треба да задржимо у нашој дивној равници јер ,,Сунце туђег неба неће вас гријат ко што ово грије”. Својим примером позивамо младе да остану и да се врате у нашу Мачву. На својој листи имамо доста младих и вредних људи. Имамо Жељка Ђукановића из Глушаца који је радио у иностранству и вратио се у своје Глушце. Имамо Николу Лацковића из Очага, мастер историчара и победника 90. циклуса ,,ТВ Слагалице”, који жели прво својим Очагама да помогне својим знањем и искуством.
Наш тим у Богатићу такође чине председник општинског одбора Слободан Теодоровић, машински техничар из Црнобарског Салаша, Миливоје Росић, потпредседник општинског одбора, ветеринарски техничар из Бадовинаца, Ивана Пантић, инжењер пољопривреде из Богатића, Драгица Ђуричић, каменорезац из Богатића, Немања Васиљевић, новинар из Салаша Црногорског, Милош Јефтић, студент из Бадовинаца, Милена Ковачевић, домаћица из Глоговца, Тања Илић, домаћица из Бадовинаца, Мирослав Даниловић и Биљана Маринковић из Клења и Марко Гајић, машински техничар из Бановог Поља.
Залагаћемо се за обнову путне инфраструктуре која је у јаком лошем стању у већини села. Неопходно је пружити подршку малим и средњим пољопривредним газдинствима кроз обнову задругарства у селима.
Примарна здравствена заштита је један од горућих проблема наше општине. Ми ћемо се залагати да амбуланте раде у свих 13 села макар један дан недељно.
Залагаћемо се за бесплатне уџбенике свим ученицима основне школе у општини и такође за суфинансирање превоза средњошколцима.
Геотермалне воде су наше природно богатство које морамо искористити и у туристичке сврхе и у циљу подизања квалитета пољопривредне производње.
Наша општина се може поносити на своје културно-историјско наслеђе и морамо се адекватно одужити нашим великанима и по узору на поједине успешне општине у Србији, то богатство морамо искористити у подизању туристичке понуде. Општина на чијој територији су рођени и живели Јанко Веселиновић, Лаза Лазаревић, Милић Станковић од Мачве и многи други, једноставно мора имати бољу туристичку понуду од оне коју тренутно нуди Туристичка организација општине Богатић.
За здраво друштво, залагаћемо се да се спортска инфраструктура у општини како би се кроз здрав живот и здраву причу млади одвукли од порока и како бисмо стварали нове шампионе.
Школство, такође мора бити један од темеља за морални опоравак, стога по сваку цену треба спречити затварање школа у малим местима.
Драги суграђани, позивамо вас да се не плашите 17. децембра, да вас никакви притисци не спутају да одаберете опцију која нуди бољу будућност вама, вашој деци и вашим унуцима. За морални опоравак нашег Богатића, ЗА ЖИВОТ ДОСТОЈНОГ ЧОВЕКА, одаберите на локалним изборима број 8

Related Images: